Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Great Christmas Hall!

22 december 2018 @ 10:00 - 15:00

80 kr
Great Christmas Hall

En julturnering i A Game of Throne The Card Game på First Player är en tradition lika gammal som… något som är flera år gammalt – och 2018 är inte året då denna vackra tradition bryts. Tvärtom, vi höjer ribban och gör årets julturnering till ett ”Great Hall”-event!

Vad innebär det? Förutom knasigt fina priser från FFG (Great Hall alt art till alla deltagare, power tokens, dubbelsidiga hus/banner-kort, spelmatta med Magali Villeneuve-art) så är det två specifika ”regler” för lekbyggadet:

– Great Hall-eventet är speciellt utformat för att premiera lekar ur Greyjoy, Baratheon, Martell och Tyrell, eller lekar som spelar dessa som banner – dock inte i kombination med varandra. De bästa spelarna inom de ovanstående fyra factions/banners spelar, förutom ära och chansen att erövra spelmattan, även om power tokens och tokigt finna dubbelsidiga hus/banner-kort för sin faction. Givetvis kan du komma med din helvassa Stark Fealty-lek, men då missar du chansen att nypa ett Martell-huskort med Magali Villeneuves galet fina The Red Viper på framsidan!
– Vi kommer att spela enligt Rookery-varianten, vilket modifierar reglerna för lekbyggandet: du bygger en lek på vanligt sätt med huskort, agenda, plotlek och draw deck. MEN du får också inkludera ett ”rookery” – 12 kort (max 10 till din draw deck och 2 till din plotlek) som du under din setup får chans att ”byta in” i din lek (tänk sideboard i Magic om det hjälper). Dock gäller samma regler som för övrigt lekbyggande, du kan alltså inte proppa din rookery full av alla bra restrictedkort!

Datum: 22 december.
Tid: 10.00 (spelstart 10.30).
Format: Rookery, swissrundor efter deltagarantal.
Pris: 80 kr.

Välkomna!

Detaljer

Datum:
22 december 2018
Tid:
10:00 - 15:00
Pris:
80 kr
Evenemang Kategori:

Arrangör

First Player
Telefon:
0709-188996
E-post:
evenemang@firstplayer.se
Webbplats:
https://firstplayer.se

Plats

First Player
Birger Svenssons väg 16E
Varberg, 43240 Sverige
+ Google Map
Telefon:
0709-188996
Webbplats:
https://firstplayer.se

Kommentera