Ny hemsida, ny webbshop

Såhär mitt i ruschen inför jul lanserar vi en ny hemsida med webbshop. Ni som är kunder hos oss sedan tidigare har säkert märkt att webbshoppen legat nere ett tag. Vi har under en längre tid skissat på en lösning som skulle kunna vara till större hjälp och glädje både för er som enbart handlar online hos oss och er som primärt är kunder i vår butik i Varberg.

Vi hoppas att vårt nya hem på webben ska kunna möta de frågor som många har – allt ifrån vad som är nytt i butiken (och även få bättre koll på kommande releaser!), men även kunna se vad som händer här på plats: vilka evenemang, spelkvällar och turneringar som arrangeras. Vi kommer fortsättningsvis att publicera nyheter och lägga ut evenemang på sociala medier, men vill ni veta vad som gäller hoppas vi att ni ska hitta vad ni söker här.

Välkomna till First Player!

Kommentera